RING OSS -

Hyra lyftkran

RING OSS -

Hyra lyftkran

En röd lyftkran lyfter gods i industrimiljö.

Kontakta oss - den här sidan om att hyra lyftkran är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Vi har ett brett utbud av maskiner till förfogande när ni vill hyra lyftkran. Vi jobbar med kända varumärken som Liebherr, Volvo och Cat. Vår rutinerade personal hjälper er gärna att gå igenom detaljerade specifikationer för varje kran så att ni kan göra bästa möjliga val när ni ska hyra lyftkran. Kontakta oss så berättar vi mer om våra maskiner och uthyrningsvillkor.

Alternativ när du ska hyra lyftkran

Vi har kranar för alla behov:

  • Vi kan erbjuda mobilkranar mellan 8 och 200 ton med lyfthöjder upp till nästan 100 meter. Samtliga maskiner kan utrustas med olika typer av arbetskorgar.
  • För mer extrema förhållanden passar terrängkran bättre. Vi har 2 terrängkranar på 16 och 30 ton. Finns med tippbart lastflak och larvchassi.
  • För nybyggen och industri har vi två moderna självresande tornkranar med 42 alternativt 52 meters arbetsradie för snabbt och effektivt byggande. Dessa kranar går dessutom på el och är alltså ett miljövänligt alternativ för er när ni ska hyra lyftkran!

Behöver ni även specialredskap när ni ska hyra lyftkran så kan ni hyra även det av oss. Vi har ett stort antal ok, spridare, baskrar, gripskopor med mera. På marksidan har vi en hjulgrävare och en lastmaskin och två runtomsvängande teleskoplastare. Kort sagt, när ni ska hyra lyftkran är det oss ni ska vända er till. Vi fixar biffen!

Mellansveriges bästa kranföretag

Vi är ett pålitligt och stabilt bolag som har verkat i Mellansverige i över 40 år. Vår styrka är att vi verkligen brinner för att lösa våra kunders problem. Hos oss kan ni hyra lyftkran till allt ifrån lekstugeflyttar till fabriksarbete. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för er! Vi kan ordna skräddarsydda lösningar om så skulle behövas.