RING OSS -

Hyra lyftkran

RING OSS -

Om oss

Man i hjälm sitter på en bygglift inomhus. Till höger syns en gul kran.

Erbjuder ert företag tjänster inom uthyrning av lyftkran? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär –kontakta oss för att hyra den här sidan om hyra lyftkran och forma den efter ert företag!

Lyftkranar är vår passion

I över 40 år har vi löst problem åt små och stora kunder i hela Mellansverige och det planerar vi att forsätta med i minst 40 år till. Med kunnig och välutbildad personal och med rätt maskiner på rätt plats så löser vi allt från lekstugeflyttar till fabriksflyttar. Kontakta oss när ni ska hyra lyftkran så hjälper vi er.

Vår passion är att förse kunder som vill hyra lyftkran med precis rätt kran för rätt tillfälle. Oavsett vilket projekt det rör sig om har vi de rätta maskinerna för er! Genom att hyra lyftkran av oss till ert nästa projekt kan ni försäkra er om att arbetet kommet att utföras med maskiner av högsta kvalitet.

För oss är det viktigt att alla får den hjälp de behöver. Vi kan ordna speciallösningar för att garantera att ni får det upplägg ni önskar, oavsett om det rör sig om ett stort eller litet projekt.

Vi är experter på lyftkranar

Vi har ett väl tilltaget sortiment av lyftkranar och andra maskiner: mobilkranar, terrängkranar, hjulgrävare och lastmaskin för att nämna några. När du behöver hyra lyftkran är vi redo med våra kvalitetmaskiner. Säkerhet och kvalitet är A och O för oss.

Vi är medlemmar i Svenska Mobilkranföreningen som är en branschorganisation för företag med kompetens inom alla typer av lyft. Tillsammans med andra medlemsföretag är vi bland annat med och stödjer utbildning i vår bransch samt verkar för spridning och kännedom om gällande säkerhetsföreskrifter.

Svenska mobilkranföreningen.

Vi är också otroligt måna om att kunna erbjuda högkvalitativ service och trivsamma bemötanden i alla lägen. Med hjälp av våra professionella och välutbildade medarbetare ser vi till att erbjuda dig bästa möjliga support när du ska hyra lyftkran. Hos oss är du som kund i trygga händer från början till slut.