Hyra lyftkran

RING OSS - 024-334 30 05

Om oss

Man i hjälm sitter på en bygglift inomhus. Till höger syns en gul kran.

Bergslagens Kranlyft AB Bildades 1972 i Ludvika av Bernt Gustafsson. I över 40 år har vi löst problem åt små och stora kunder i hela Mellansverige och det planerar vi att forsätta med i minst 40 år till. Med kunnig och välutbildad personal och med rätt maskiner på rätt plats så löser vi allt från lekstugeflyttar till fabriksflyttar. Kontakta oss när ni ska hyra lyftkran så hjälper vi er.

Lyftkranar är vår passion

Vår passion är att förse kunder som vill hyra lyftkran med precis rätt kran för rätt tillfälle. Oavsett vilket projekt det rör sig om har vi de rätta maskinerna för er! Genom att hyra lyftkran av oss till ert nästa projekt kan ni försäkra er om att arbetet kommet att utföras med maskiner av högsta kvalitet.

För oss är det viktigt att alla får den hjälp de behöver. Vi kan ordna speciallösningar för att garantera att ni får det upplägg ni önskar, oavsett om det rör sig om ett stort eller litet projekt.

Vi är experter på lyftkranar

Vi har ett väl tilltaget sortiment av lyftkranar och andra maskiner: mobilkranar, terrängkranar, hjulgrävare och lastmaskin för att nämna några. När du behöver hyra lyftkran är vi redo med våra kvalitetmaskiner. Säkerhet och kvalitet är A och O för oss.

Vi är medlemmar i Svenska Mobilkranföreningen som är en branschorganisation för företag med kompetens inom alla typer av lyft. Tillsammans med andra medlemsföretag är vi bland annat med och stödjer utbildning i vår bransch samt verkar för spridning och kännedom om gällande säkerhetsföreskrifter.

Svenska mobilkranföreningen.

Vi är också otroligt måna om att kunna erbjuda högkvalitativ service och trivsamma bemötanden i alla lägen. Med hjälp av våra professionella och välutbildade medarbetare ser vi till att erbjuda dig bästa möjliga support när du ska hyra lyftkran. Hos oss är du som kund i trygga händer från början till slut.

Bergslagens Kranlyft AB


Poppelvägen 1
771 41 Ludvika

024-334 30 05

[javascript protected email address]

556168-6279


Lyftkran

Uthyrning


logo-image

Om Oss

Vi har 40 års erfarenhet av att hyra ut kranar, kranbilar och entreprenadmaskiner. Kontakta oss när ni vill hyra lyftkran!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Bergslagens Kranlyft AB

Org nr: 556168-6279
Poppelvägen 1
771 41 Ludvika
Tel: 024-334 30 05

Hitta hit